martes, 20 de octubre de 2009

L'electricitat la gran desconeguda

En l'entrada anterior habia parlat de temes directament elèctrics, obviant sense voler una mica d'explicació teòrica de les instal·lacions elèctriques.

El mes sencill es posar un youtube explicatiu que mes o menys explica el sistema elèctric existent. Aquest video mostra una explicació des de la generació , transport i distribució d'energia elèctrica a la Ciutat de Las Vegas dels EEUU però es totalment extrapolable a les Illes Balears.






Moltes vegades hem sentit parlar que el cotxe elèctric és la gran sol·lució del segle XXI contra el canvi climàtic, clar això només sera si conseguim que l'electricitat la feim via energies renovables. Donat que si seguim com ara l'únic que feim es ves de fer la contaminació als cotxes al centre de la ciutat, cambiar-la per Es Muertar ( que crema carbó) o Cas tresoser ( que crema gas natural), per tant el canvi que ens volem vendre no es veritat sino conseguim que sigui amb energies renovables.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Crucero Aurora. Informe final.

·          Cabecera con datos básicos del proyecto:   Identificación        Campaña comunicación de seguridad industrial.     “COMIND...